Tatlıca-Şehit Ünal Demir İlkokulu
Tatlıca Köyü Merkez AKSARAY 68100

VİZYON

Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Kısa Gün Uygulanası: 8:20´de başlar 14:10´da sona erer. Uzun Gün Uygulaması : 08:55´te başlar, 14:45´te sona erer.

Kaloriferli.

38km merkeze uzaklığı.